HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Eskişehir'de 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası Kutlanıyor

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, "Sağlığını Erteleme, Harekete Geç" sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüş etkinliği büyük bir ilgi gördü.
03.09.2024 18:16
Eskişehir'de 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası Kutlanıyor
Eskişehir'de 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası Kutlanıyor
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "İl Sağlık Müdür V. Op. Dr. Serkan CEYHAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Babur MİMTAŞ ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcılarımız Uzm. Dr. Şebnem EKER GÜVENÇ ile Uzm. Dr. Burcu IŞIKTEKİN ATALAY'ın katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, sağlık çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Yürüyüşün ardından kurulan stantlarda, halk sağlığının önemini vurgulamak amacıyla vatandaşlara kapsamlı bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı. Bu broşürlerde, halk sağlığının korunması ve bireylerin kendi sağlıkları konusunda nelere dikkat etmeleri gerektiği detaylı bir şekilde anlatıldı. Sağlıklı yaşam alışkanlıkları, hastalıklardan korunma yöntemleri ve düzenli sağlık kontrollerinin önemi gibi konulara dikkat çekildi.

Ayrıca, 3-6 Eylül tarihleri arasında Adalar mevkinde kurulacak olan stantlarımızda vatandaşlarımız, halk sağlığı ile ilgili çeşitli süreçlerden faydalanma ve bu süreçlerle ilgili bilgi edinme fırsatı bulacaklar. Stantlarda, halk sağlığıyla ilgili bilgi materyalleri, eğitim broşürleri ve interaktif sunumlar sunulacak. Bu etkinlikler, halk sağlığı bilincinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasını ve toplum genelinde sağlıkla ilgili farkındalığın artırılmasını hedefliyor." kamuoyu ile paylaşıldı
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr