HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Haftalık Burç Yorumları (15-21 Temmuz)

14.07.2024 00:00
Koç burcu:
Son haftalarda yaşadığınız konular aile, yuva, ev alım-satımı, aile büyükleri ile ilgilenmek gibi gündeminiz bu haftada devam edecektir. Bu haftanın asıl konusu ise maddi konularda ani gelişmeler, beklenmeyen olaylar. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Aslında geçen yıldan beri bilinçaltı korkularınız tetiklendiği için hamle yapmakta tereddüt yaşamaktasınız. Oysa ki 2024'ün sonuna kadar İlahi sistem sizi destekliyor. Hakkınız olanı istemekten, ona doğru hamle yapmaktan imtina etmeyin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Boğa burcu:
Son haftalarda yakın çevrenizde yaşanan konularla ilgilenmeniz gereken bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Yeni bir eğitim, bir proje başlangıcı olabilir. Son yıllarda yaşadığınız değişimlere alışamamışken, ani gelişen bir serüvenin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Özellikle sağlıkla ilgili bir tereddüdünüz var ise ihmal etmeden doktora başvurmalısınız. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
İkizler burcu:
Geçtiğimiz haftalarda parasal alanınızda yaşadığınız gelişme ile yeni harcama alanları belirleyebilirsiniz. Alışveriş planı, tatil planı yaparken kendinizi kaptırmamalısınız. Bir müddettir gizlediğiniz, kimseyle paylaşmadığınız bazı konular artık saklanamayacak hale gelebilir. Bir nevi aylardır korktuğunuz, olmasın dediğiniz her ne ise onunla yüzleşebilirsiniz. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Yengeç burcu: 
Geçtiğimiz haftalarda bir şeylerin değişmesi, yıllardır kronikleşmiş bazı konuların çözümlenmeye başlaması ile yeni rota belirlemek sizi ferahlatmış olabilir. Tamamıyla konunun aydınlanması Sonbaharı bulsa da kadersel planınızda önemli günlerden geçmektesiniz. Bu hafta özellikle sosyal ortamlarda, gruplar içinde, topluluklarda can sıkıcı olaylar yaşanabilir. Lütfen ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Aslan burcu:
Haftalardır aile içinde konuşulmayan, üstü örtülen, belirsiz olan, gerginlik yaratan bazı konularınız artık dile getirilmeye, kararlar alınmaya başlayabilir. Etkisi uzun sürecek bu süreç yeni başlangıçları getirecektir. Sağlık, hastane konuları da bu hafta gündeminizde olabilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Başak burcu:
Haftalardır uğraştığınız kariyer konularında ay sonuna kadar belirsizlik devam edebilir. Topluluklar içinde yaşadığınız yoğunluk bu haftada devam edecektir. Bu hafta özellikle seyahatlerinizde, yurtdışı işlerinizde, varsa mahkeme konularınızda ani gelişmeler yaşanabilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Terazi burcu:
Son dönemlerde toplum önünde yaşamaya başladığınız değişim döngüsü bu hafta da devam edecektir. Yılın zorlanan burçları arasında olan sizler, bu haftalarda maddi krizleri deneyimleyebilir, kredi-sigorta-vergi gibi konularda sıkışabilir, ani gelişen durumlardan ötürü ameliyat gündeminiz oluşabilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Akrep burcu:
Son haftalarda gündeminizde taşınma, eğitim, yurtdışı konularının hangisi aktif ise bu hafta aynı yine gündeminizde olabilir. Son dönemlerde haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, hakkınızı alma, hesap sorma döneminiz geliyor. Önümüzdeki birkaç gün gergin bir gökyüzü var ve sizi zorlayacak kişi; eşiniz, partneriniz veya ortağınız olabilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Yay burcu:
Son haftalarda gündeminizde olan mali düzenlemeler, borçlar, eş gelirleri konularının hangisi aktif ise bu hafta yine gündeminizde olabilir. Bu haftadan itibaren değişik yerleri gezmek, biraz farklı kültürleri tanımak isteğiniz artabilir. Gezilere çıkmak, turlara katılmak, tatil programı yapmak için önünüze fırsatlar çıkabilir. Hafta başı sağlık konuları aniden gündeme gelebilir. İşyerinde gerginlikler yaşanabilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Oğlak burcu:
Son haftaların yoğun ve etkili gündemi bu hafta da devam edecektir. Eşiniz, partneriniz veya ortağınızla yeni bir döngünüz başlıyor. Başlangıçta süreç size flu ve fazla hassas görünse de, kalın duvarlarınızı yumuşatmak size iyi gelecektir. Karşınızda olanları farklı cepheden göreceğiniz, belki gerçek yüzlerini anlayacağınız olaylar yaşanabilir. Çocuklarınızla ilgili ani gelişmeler olabilir, hayati kararlar alınan bir hafta olabilir. Spekülatif konularda ani gelişmeler yaşanabilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Kova burcu:
Son haftalarda iş yeriniz, çalışanlarınız, çalışma ortamınız gibi konularda yaşadığınız yoğunluk bu hafta da devam edecektir. Bu haftadan itibaren sağlığınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Geçen yıl başlayan büyük bir değişim döngüsü içindesiniz. Değişim alanınızı tesbit edip kendi gelişimize zaman ayırabilirsiniz. Bu hafta ev içinde yaşanacak bazı olaylarda tansiyon yükselebilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Balık burcu:
Son haftalardaki çocuklarla ilgili gündeminiz bu hafta da devam edecektir. Yepyeni bir aşk hikayeniz başlayabilir. Geçtiğimiz yıldan beri yaptığınız işlerinizle sınanmaya başladınız. Sonbahara kadar da bu etki devam edecektir. hemen pes etmeyin, kurban hissine kapılmayın, mücadeleyi bırakmayın. Bu hafta komşularla veya yakın çevrenizde bulunanlarla gerilim yaşanabilir. Lütfen bu hafta ani tepkiler vermemeye, konuları uzatmamaya, gerilimli ortamlardan uzak durmaya özen gösterin. Kendinizi ve çevrenizi korumak adına sadaka verebilirsiniz.
Astro Mahizer / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr