HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 EYLÜL 2024, CUMA

ETKİN KOLEJ'DE ATÖLYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Eskişehir'in saygın ve başarılı eğitim kurumlarından biri olan Etkin Kolejinde 8.sınıf öğrencileri tarafından atölye çalışmaları Uzm.Psk. Merve Öncü danışmanlığında devam ediyor.
03.06.2024 13:37
ETKİN KOLEJ'DE  ATÖLYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ETKİN KOLEJ'DE  ATÖLYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Etkin Kolej 8. sınıf öğrencileri ile 14.02.2024-20.05.2024 tarihleri arasında aşağıda belirtilen çalışmalar geçekleştirilmiştir.Uzm. Psk. Merve Karataş Öncü tarafından,LGS sürecinin yönetimi ve motivasyon kaynakları, gerçekçi ve uzun vadeli hedeflerin belirlenmesi, ergenlik dönemi sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişim, ergenlik dönemi iletişim (aile ve akran), duygusal farkındalık çalışmaları, sınav dönemindeki kaygının yönetimi, sınav döneminde beslenme ve uyku rutini oluşturmanın önemi, nefes egzersizleri ve gevşeme teknikleri örnekleri, verimli ders çalışmaya vurgu amaçlı oyunlaştırılmış aktiviteler, ergenlik dönemi yaşantıları akran deneyim paylaşımları, özbenlik saygısı farkındalık uygulaması, olumlu senaryo ve olumlu imajinasyon egzersizi, bilişsel yeniden yapılandırma ve olumsuz düşüncelerin yönetimi, dönem boyunca ele alınan konuların özetlenmesi, duygu yönetimi, Lgs sonrası hedeflere odaklanma gibi başlıklarla atölye çalışmaları gerçekleştirilmiştir." kamuoyu ile paylaşıldı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr