HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

TARIM VE KIRSAL KALKINMA BAŞKANI ESKİŞEHİR'E GELDİ

Eskişehir Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Abdullah Antalyalı'yı ağırladı. Bir dizi incelemelerde bulunan Antalya'lı yetkililerden faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
06.09.2024 16:26
TARIM VE KIRSAL KALKINMA BAŞKANI ESKİŞEHİR'E GELDİ
TARIM VE KIRSAL KALKINMA BAŞKANI ESKİŞEHİR'E GELDİ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Abdullah Antalyalı, Eskişehir ziyareti kapsamında, beraberinde İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Dr. Uğur Sağlam, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Mehmet Yurt ve teknik personel ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'müz bünyesinde Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) çerçevesinde desteklenen ve şehrin tarım alanında öncü olan tarımsal üretime yönelik işletmeleri ziyaret ederek işletme faaliyetlerini yerinde inceledi.

Ziyaretlerine, ilk olarak Eskişehir'in ilk sperma üretim merkezi olan ve hastalıktan ari statüsüne sahip Reprotech Sperma ve Embriyo Üretim Merkezi ile başlayan Dr. Antalyalı, burada sperma ve embriyo üretim faaliyetlerini yerinde gözlemledi. Ardından bir başka hastalıktan ari ve AB onaylı hayvancılık işletmesi olan Karaöz Çiftliği ziyareti ile devam etti.

Dr. Antalyalı, saha ziyaretleri arasında Eskişehir Tarım Fuarı'nın açılışına katılarak, burada, TKDK Eskişehir İl İrtibat Ofisi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve çeşitli kooperatiflerin stantlarını Eskişehir Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik ile birlikte ziyaret etti. Fuar programının ardından Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret eden Dr. Antalyalı, Eskişehir'in ilk kez IPARD Programı destek kapsamına alınmasıyla ilgili çalışmaları Vali Aksoy'a aktardı.Dr. Antalyalı akabinde 'IPARD III Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı.

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ziyaretinde ise Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş ile bir araya gelen Dr. Antalyalı, ildeki hayvancılık faaliyetleri ve IPARD Programı kapsamında desteklenecek sektörler hakkında görüş alışverişinde bulundu. İş birliği çalışmalarındaki hassasiyetlerinden dolayı İl Müdürü Gümüş'e teşekkür etti.

TKDK Eskişehir İl İrtibat Ofisi personeli ile bir araya gelen Dr. Antalyalı, ildeki faaliyetler hakkında brifing aldı ve personele başarılar diledi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr