HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

SAĞLIKSEN ÜYELERİ İÇİN KONUT PROJESİ BAŞLATIYOR

Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal bugün yaptığı basın açıklamasında Eskişehir2in köklü firmalarından Zagutoğlu İnşaat ile birlikte sağlık çalışanları için 180 dairelik bir konut projesi hazırladıklarını duyurdu.

04.09.2024 22:51
SAĞLIKSEN  ÜYELERİ İÇİN  KONUT PROJESİ BAŞLATIYOR
SAĞLIKSEN  ÜYELERİ İÇİN  KONUT PROJESİ BAŞLATIYOR
Şube Başkanı Hasan hüseyin Köksal açıklamasında projenin detaylarını anlattı. :"Mihrimah Konutlarının lansmanını gerçekleştirdik.Eskişehir Sağlık Sen Şubesi olarak sağlık çalışanımızı ev sahibi yapıyoruz.İlimizin köklü firması Zagutoğlu inşaat ile 180 dairelik büyük bir site içerisinde sosyal tesisleri barındıran muhteşem bir konut projesi sunuyoruz.Projemiz bir ailenin iş hayatı dışında bütün sosyal ihtiyaçlarını yerine getirebilecek şekilde tasarlandı.Büyük bir yeşil alan olarak tasarlanan projemizin içerisinde çocuk parkları, yürüyüş yolları, oturma alanları, kamelyalar, futbol ve basketbol sahaları, özel güvenlik, her daireye özel kapalı ve açık otoparklar ayrıca bay bayan ayrı 12 ay hizmet veren kapalı yüzme havuzları, fitness, sauna, fin hamamı, türk hamamı kapsayan sosyal tesis merkezi, modern mimari anlayışıyla planlanmış nitelikli ve kullanışlı 3 tip (2+1, 3+1 ve 4+1) daire seçenekleriyle şehrimizde ilkleri oluşturan bir proje olacaktır.

Detaylı bilgi için :0542 741 2526 nolu telefondan gerekli bilgiler alınabilir" dedi.

SAĞLIKSEN  ÜYELERİ İÇİN  KONUT PROJESİ BAŞLATIYOR

Sağlıkçılar için hayata geçirilecek 180 konutluk Mihrimah projesinde; evlerin 4,5 milyon ile 7 milyon lira arasında satılacak. Ücretlerin yüzde 40'ının peşin alınacağı projede 24 boyunca ev sahiplerinin kendilerinin belirlediği miktarlarda aylık sabit ödemeler yapılacak. Ev tesliminde ise; kalan paranın tümü ödenerek sağlıkçılar ev sahibi olabilecek.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr