HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlk Öğretim Haftası Etkinlikleri Vilayet Meydanında Ata'mızın büstüne çelenk konulması ile başladı.
09.09.2024 22:51
İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI
İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada : "2024-2025 İlköğretim Haftası etkinlikleri; İl Millî Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Millî Eğitim Müdürleri, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, İl ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, Eğitim Müfettişleri, okul müdürleri ve birçok davetlinin katılımı ile Vilayet Meydanında çelenk koyma töreniyle başladı.

Tören, çelengin anıta sunulması ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenler için saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşımızın okunması ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın'ın konuşmaları ile sona erdi."


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr