HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 EYLÜL 2024, CUMA

MAHMUDİYE'DE MİTHAT KÖRLER COŞKUSU

Eskişehir'in ve ülkemizin ünlü sanatçısı Mithat Körler, Mahmudiye'de verdiği konser ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişi Körler'in sevilen şarkılarıyla doyasıya eğlendi.
20.09.2024 01:32
MAHMUDİYE'DE MİTHAT KÖRLER COŞKUSU
MAHMUDİYE'DE MİTHAT KÖRLER COŞKUSU
Mahmudiye Belediyesi, İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıl dönümünü Mithat Körler konseri ile kutladı. Ünlü sanatçı binlerce seveniyle bir araya geldi.Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan Körler, kendi şarkılarının yanı sıra günümüzün sevilen parçalarını da seslendirdi.Konsere katılanlar ünlü sanatçının parçalarına eşlik ederek oyunlar oynayıp halaylar çektiler.

MAHMUDİYE'DE MİTHAT KÖRLER COŞKUSU

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan konsere katılan ünlü sanatçıya ve Boğaziçi Orkestrasına teşekkür ederek çiçek ve plaket verdi. Başkan Gündoğan burada yaptığı konuşmada özetle şunları dile getirdi: " Sevgili hemşehrilerim, güzel İlçemiz Mahmudiyemizin düşman işgalinden kurtuluşu hepimize kutlu olsun. Mahmudiyemizin gelişip güzelleşmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimizin ve gelen misafirlerimizin İlçe Merkezinde huzurlu ve eğlenceli vakit geçirecekleri yeni bir tesisi hizmete açmaya gayret ediyoruz. Sizler bize güvendiniz yetki verdiniz. Bizlerde sizin bu güveninize layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Av.Ayşe Ünlüce'ye ve önceki Belediye Başkanımız Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen hocama halkımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bu aziz vatanı bize emanet eden başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün silah arkadaşlarını , şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Allah bir daha bize kurtuluş günleri göstermesin. Konsere katılan değerli sanatçımız Mithat Körler'e,ekibine ve siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.Herşey Mahmudiye için." dedi.

MAHMUDİYE'DE MİTHAT KÖRLER COŞKUSU



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr