HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN DÖKMECİ'YE ZİYARET

Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyeleri Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci'yi makamında ziyaret ettiler.
27.08.2024 11:06
EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN DÖKMECİ'YE ZİYARET
EMEKLİ SUBAYLAR DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN DÖKMECİ'YE ZİYARET
Sivrihisar Belediyesi tarafından ziyaretler ilgili olarak yapılan açıklamada : "Sivrihisar Belediyesi olarak, Türkiye Emekli Subaylar Derneği'nin (TESUD) 40. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "TESUD 276 Km Zafer Bisiklet Sürüşü" kapsamında ilçemizde duraklayan bisiklet ekibini ağırlamaktan onur duyduk. Kocatepe'den başlayarak Anıtkabir'e uzanan bu anlamlı yolculukta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için ilçemiz başlangıç noktası olarak belirlenmiş ve bisiklet ekibi, belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız ile bir araya gelmiştir.
Belediye Başkanımız Habil Dökmeci, TESUD 276 Km Zafer Bisiklet Sürüşü kapsamında ilçemizi ziyaret eden bisiklet ekibini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Başkan Dökmeci, ekiple yakından ilgilenerek bu anlamlı etkinliğe katkılarından dolayı tebriklerini iletti. Konuklarına Sivrihisar'ın tarihi ve kültürel zenginliklerinden de bahsederek, bu tür organizasyonların milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini vurguladı. Bisiklet ekibi, Belediye Başkanımıza sıcak karşılaması ve misafirperverliği için teşekkürlerini sundu."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr