HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

ESKİŞEHİR'DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANIYOR

Eskişehir Valiliği tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan törenlerde sevgi ve coşku vardı. Vali Hüseyin Aksoy  başta olmak üzere kent protokolü  ile çok sayıda vatandaş bu törenleri ellerinde bayraklarla izledi.
30.08.2024 12:38
ESKİŞEHİR'DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANIYOR
ESKİŞEHİR'DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANIYOR
Törenlerle ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy Hanımefendi 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 102. Yılı dolayısıyla düzenlenen Resmi Geçit Törenine katıldı.

Resmi Geçit Töreni Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ayşe Ünlüce'nin törene iştirak eden birliklerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yayımladığı mesaj okundu.

ESKİŞEHİR'DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANIYOR

Tören, Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlamını belirten konuşma yapılması, öğrencilerin şiir okuması, halk oyunu gösterileri sunmaları ve Resmi Geçit Töreni'nin yapılmasının ardından sona erdi."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr