HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Siyaset mi ucuz siyasiler mi ?

14.03.2024 00:00
Kıymetli okurlarım yazıma başlamadan önc ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.
Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Bir kaç hafta sonra  yerel seçimler yapılacak ama her gün,  her an, bir an önce bitsin diye içimden dua ediyorum. İnanın bu kadar vurdum duymazlık ancak bizim ülkemizde olur!
Seçim arabaları, son ses müzikler, tüm mahalle sokak neredeyse dağın başında tek hane olsa orada nöbetteler. Peki hiç düşünce yokmu hasta olan bebeğini yeni yatırmış bir anne, cenaze olan evler, bunlar hiç düşünülmez mi?
Bitmedi...
Köprüler, üst alt geçitler, inşaatlar, büyük binalar yani nereyi boş buldularsa komple her partinin yarış içinde astıkları parti bayrakları aday resimleri çevre kirliliği geçtim bunu bu kadar para harcamaya yazık değil mi günah değil mi?
Bu paralar kimin cebinden çıkıyor hiç düşündük mü? Tabiiki biz soyulmaya yüz tutmuş vatandaşların cebinden. Peki bu adaylar kimler tanırmıyız özelliklerini bilirmiyiz onlara göre bunları bilmemizin bir anlamı yok!
İki ay hızlandırılmış tanışma gezileri, herkese mavi boncuk dağıtma yarışı, bugünlerde kim ne istiyorsa on fazlası havada uçuşan vaatler! Peki seçim bitikten sonra hiç bir aday bizleri tanır mı? Elbette tanımaz. Taki bir sonraki seçime dört beş ay kala tekrar halkı hatırlarlar ve tekrar oy için kapı kapı gezmeye başlarlar.
Ülke ekonomisi yine yükselir ve vatandaşlar çöpe gidecek, bayrak, flama, afiş, parası cebinden çıkar bir gün önce söylediği bir gün sonra tam tersini konuşur. Ama kimsenin umrunda olmaz. Şu seçimler bir an önce bitsede kaldığımız normal yaşama devam etsek derler.
Hayat pahalılığı, emekli insanlar zar zor yaşam savaşı kaldığı yerden devam ede dursun siyasetçiler ceplerini doldursun! Denetimsiz bir Türkiye bu olmamalı. her alanda denetim olmalı, caydırıcı cezalar olmalı. Maalesef biz böyle bir ülke ve böyle bir halk olduk. 
Rabbim sonumuzu hayır eylesin, inşallah tekrar hepimizin ramazan şerifi mübarek olsun.
 
Muhsin Türk 
Kickboks Akdeniz Bölge Başkanı
Muhsin TÜRK / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr