HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

EAL YENİ BİNASINDA EĞİTİME HAZIR

Eskişehir'in en başarılı devlet okullarından biri olan Eskişehir Anadolu Lisesi (EAL) Sümer Mahallesinde yapımı tamamlanan Okulda, 9 Eylül'de başlayacak  eğitim öğretime hazır hale getirildi. Okulu yerinde inceleyen Vali Hüseyin Aksoy okul idarecilerden bilgiler aldı.
06.09.2024 14:28
EAL YENİ BİNASINDA EĞİTİME HAZIR
EAL YENİ BİNASINDA EĞİTİME HAZIR
Vali Aksoy'un inceleme ve ziyaretiyle ilgili olarak Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada : "Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, yapımı tamamlanarak 2024-2025 eğitim öğretim döneminde hizmet verecek olan Eskişehir Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.Sayın Valimiz, okulun son durumu ve çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alarak eksikliklerin giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.Eğitimde verimlilik ve kalite açısından fiziki olanakların önemine dikkat çeken Sayın Valimiz, modern bir eğitim yuvasına kavuşan öğrenci ve öğretmenlerimize, eğitim camiamıza yeni binalarının hayırlı olmasını dileyerek okul bahçesine ilk fidanı dikip can suyunu verdi." kamuoyu ile paylaşıldı.

EAL YENİ BİNASINDA EĞİTİME HAZIR

Yapımı yeni tamamlanan okulun eğitim öğretime hazır hale getirilmesi veliler arasında da memnuniyetle karşılandı. 

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr