HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 EYLÜL 2024, CUMA

HAMİD YÜZÜGÜLLÜ'YE YENİ GÖREV

Bir önceki Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunarak Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi için var gücüyle çalışacağını belirtti.
19.09.2024 12:00
HAMİD YÜZÜGÜLLÜ'YE YENİ GÖREV
HAMİD YÜZÜGÜLLÜ'YE YENİ GÖREV
Aynı zamanda Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili olduğunun altını çizen Hamid Yüzügüllü açıklamasında şunları söyledi: "Sevgili Sivrihisarlı Hemşehrilerim,Sivrihisar'da doğmuş, büyümüş, memleketimin bir evladı olarak, iş sahalarımı Sivrihisar'da açmış, Sivrihisar'a yatırım yapmış ve istihdam sağlamış bir iş insanı olarak, 2014-2024 yılları arasında Sivrihisar Belediye Başkanlığı yaparak ilçemize on yıl boyunca hizmet etmiş bir Belediye Başkanı olarak memleketim için özveri ile daima çalıştım.Şimdi de 2015 yılında başlatmış olduğum Sivrihisar OSB ile ilgili çalışmaları tamamlamak adına Eskişehir Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY Başkanlığında olan Sivrihisar Organize Sanayi Bölgemizin Başkan Vekilliği görevini üstlenmiş bulunmaktayım.2002 yılında yalnızca Bakanlıkça kuruluş sicili alınmış ve öylece kalmış olan Sivrihisar OSB'de Sivrihisar Belediye Başkanı olarak 2015 yılında çalışmalara başlayarak imar planı ve alt yapı çalışmalarını tamamladık. Ve yatırımcılarımıza parsel tahsislerini gerçekleştirdik." dedi.

Sivrihisar'ımız için büyük bir öneme sahip olan Organize Sanayi Bölgemizde ilk fabrikanın temelinin atılmasını gerçekleştirdik.

Başkan Vekili Hamid Yüzügüllü sözlerini şöyle tamamladı: "Görev sürem boyunca, Sivrihisar OSB'nin gelişimini yakından takip ederek, bölgemize daha fazla fabrika kazandırmak, yeni iş alanları yaratmak ve istihdamı artırmak için tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim.Sivrihisar'ın geleceği için birlikte çalışmaya ve büyümeye devam edeceğiz.Şahsıma duyduğunuz güven ve destekleriniz için en içten teşekkürlerimi sunarım." dedi.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr