HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

BAŞKAN NEDİM ÜNAL BİLET UYARISINDA BULUNDU

Eskişehir Türk Ocağı Başkanı Prof.Dr. Nedim Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yolculuk yapan vatandaşlar için bilet uyarısında bulundu.
18.09.2024 18:20
BAŞKAN NEDİM ÜNAL BİLET UYARISINDA BULUNDU
BAŞKAN NEDİM ÜNAL BİLET UYARISINDA BULUNDU
Başkan Ünal açıklamasında yolculuk yapacaklar için fazla para ödenmemesi için önemli bir konuya değindi . "Kulağınıza küpe olsun" başlığıyla başlayan açıklamasında :"Esenboğa Havaalanına gitmek için Hızlı Tren Gar'ından arka taraftaki eski Gar'a geçtim. Eski gar'ın hemen karşısından Havaalanına belediye şirketi BELKO'nun otobüsleri kalkıyor( Kapalı spor salonunun önünden). Durağa vardım, bekleyenlerde vardı ama BELKO değilde ANKARA AİR diye bir otobüs bekliyordu. Duraktaki BELKO yazısının üzeri de bu firmanın yazısı ile kapatılmıştı. Siz Belko musunuz diye sordum, hayır biz onlardan ayrıldık yeni firmayız dedi. Kaça götürdüklerini sordum, 130 TL dedi, Belko kaça götürüyor dedim, onlar 75 TL'ye götürüyor dedi. İnsanlar bu firma ve fiyat farklılığından her hâlde haberdar olmamalıydılar, hemen hepsi de Ankara dışından gelmişlerdi. Herkes ANKARA AİR'e bindi, ben bekledim, az sonra BELKO geldi bindim sordum, 75 TL dedi. O arada baktım, Ankara Kartını makinaya okutup geçenler vardı, ben de 2 ay kadar önce 65 yaş yukarısı Ankara Kartı 2 dakikada Kızılay metrosunda çıkartmıştım, Ankara Kartı okuttum velhasıl otobüse para vermedim ve Esenboğa Havaalanına ücretsiz geldim. Ne 130, ne 75 bir şey vermedim. Özellikle 65'likler olmak üzere kulağınıza küpe olsun " kamuoyu ile paylaştı
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr