HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 EYLÜL 2024, CUMA

ESKİŞEHİR FATİH FEN LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI

Eskişehir Fatih Fen Lisesi Mühendislik Projeleri Yarışması'nda Dünya Birincilik diplomalarını aldılar
 
07.06.2024 22:32
ESKİŞEHİR FATİH FEN LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI
ESKİŞEHİR FATİH FEN LİSESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI
Eskişehir Fatih Fen Lisesi: Uluslararası 'Mühendislik Projeleri Yarışması'nda, Dünya Birincisi olarak büyük başarı kazandıkları birincilik diplomalarını aldılar.

Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencileri: Türk Dili ve Edebiyatı Başöğretmeni Cengiz Arsu'nun danışmanlığında, Rusya Genç Mühendisler Topluluğu'nun uluslararası alanda düzenlediği Geleceğe Adım Atın yarışmasına online olarak katıldılar. Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencilerine, Robotik El projeleriyle mühendislik dalında birinci olduklarından Liseli Araştırmacılar Rozeti gönderildi. Ayrıca Rusya Teknik Üniversitesi tarafından verilen özel ödüllerde Mühendislik dalında Birincilik Diploması gönderildi.

Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı Başöğretmeni Cengiz Arsu'nun danışmanlığında Uluslararası Mühendislik Projeleri Yarışması'nda Birinci olma başarısı gösterdikleri için Eskişehir'in ve Türkiye'nin gurur kaynağı oldular.(Haber-Resim:Ertuğrul Altınel)
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr