HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASIYOR

CHP'de 31 Mart seçimlerinde partinin  açık ya da gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili disiplin sürecinin başlatılması kararı alındı.
26.04.2024 10:14
ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASIYOR
ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASIYOR
Seçimin ardından CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yerel seçimlerde parti aleyhine açık ya da gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili disiplin sürecinin başlatılması kararı aldı. Buna ilişkin henüz somut bir adım atılmadığını aktaran kurmaylar, değerlendirmenin hassas yapılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Medyascope'tan Özgecan Özgenç'in haberine göre, kesin ihraç kararıyla sonuçlanacak disiplin soruşturması için, kişinin şüpheye yer bırakmayacak şekilde başka parti ve aday için çalışmış olması gerektiğini vurgulayan CHP'liler, kısa vadede partiye kan kaybettireceği düşünülen sürecin uzun vadede olumlu etkileri olacağı kanaatinde.

CHP'ye yeni milletvekili transferleri olabilir

İYİ Parti'den aralık ayında istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, 24 Nisan tarihli grup toplantısında CHP'ye katıldı. İYİ Parti ile farklı zamanlarda yollarını ayıran Ümit Özlale, Bahadır Erdem gibi isimlerin de CHP'ye katılabileceği gündeme geliyor.

CHP'li kurmaylar ortak yol yürüyebilecekleri herkese kapılarının açık olduğunu söylerken "başka partinin kadrolarına göz koymuş" pozisyonuna düşmek istemediklerine değiniyor. Süreç içinde yeni milletvekillerinin CHP'ye katılabileceği söylenirken, seçim sürecinde CHP'den ayrılıp parti aleyhine çalışan isimlerin geri dönmesine sıcak bakılmıyor.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr