HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

MİLLİLER, PORTEKİZ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

EURO 2024'teki ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Dortmund'da Portekiz karşısına çıkacak A Millî Takımımız, Hannover yakınlarındaki Barsinghausen kasabasında yer alan kamp merkezinde bugün resmî antrenmanını gerçekleştirdi.
21.06.2024 22:42
MİLLİLER, PORTEKİZ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
MİLLİLER, PORTEKİZ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdüren İrfan Can Kahveci dışındaki tüm futbolcular idmanda yer aldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra sırasıyla rondo, çeviklik ve taktik çalışmalar yapıldı. 
 
TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da bugün yapılan antrenmanı takip etti. 
 
A Millî Takımımız bugün saat 16.45'te (TSİ 17.45) havayolu ile Portekiz karşılaşmasının oynanacağı Dortmund şehrine gidecek. Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve millî futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, saat 20.00'de (TSİ 21.00) karşılaşmaya ev sahipliği yapacak BVB Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantı öncesinde, A Millîler stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

MİLLİLER, PORTEKİZ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr