HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 20 EYLÜL 2024, CUMA

SEYİTGAZİ'DE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

Kurban Bayramı kutlamaları vatandaşalrın yoğun katılımı ile devam ediyor. Bu seferki bayramlaşma programının adresi  Seyitgazi İlçesi oldu.
18.06.2024 16:05
SEYİTGAZİ'DE BAYRAMLAŞMA  SEVİNCİ
SEYİTGAZİ'DE BAYRAMLAŞMA  SEVİNCİ
Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe başta olmak üzere,belediye meclis üyeleri,mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma töreni ilçe merkezi, Doğançayır ve Kırka Mahallelerinde yapıldı. Bayramlaşma ile ilgili olarak Başkan Uğur Tepe sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "İlçemizde bayramlaşma bir başka güzel!

Bayramlar birlik ve beraberliği örf ve âdetlerimizle süsleyip; geçmişten devraldığımız mirasın nesilden nesile aktarılmasını sağlayan sevgi günleridir.İlçe merkezimizde, Doğançayır ve Kırka Mahallelerimizde kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek bayramlaştık, sevgimizi paylaştık.Her günümüzün bayram tadında geçmesini bütün kalbimle diler; tüm halkımızın #KurbanBayramı'nı sevgi ve saygılarımla kutlarım." dedi.
SEYİTGAZİ'DE BAYRAMLAŞMA  SEVİNCİ

Belediye Bşk.Uğur Tepe hemşehrileriyle tek tek bayramlaştı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr