HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 MAYIS 2024, ÇARŞAMBA




Suyu buza çevrime!

04.05.2024 00:00
Su gibidir  bazı insanlar, öyle şifalı ,öyle durudur ki damla damla yaralarınıza şifa olurlar . İyi ki tanıdım dersin böyle kişileri . Kimi kardeş olur ,kimi yar ,kimisi ise yoldaş olur hayatınıza. Su gibi aziz, su gibi saf ve temiz ....

Böyle kişilerin ruhlarının  güzelliği gözlerine yansır, etrafa  pırıl pırıl ışık saçarlar.  Sevgiyi ,  saygıyı ,masumiyeti yalansız olarak ayna misali yansıtırlar dünyaya. Bulundukları ortama huzur katar bazı insanlar .Ne güzeldir böyle insanlar ile arada da olsa karşılaşmak huzur veriyor insana.

Buz gibidir bazı insanlar da . Girdikleri  ortamda soğukluğu anında hissedilir . Yalanlarla  ,sahtekarlıklarla şeytanla yarış eder dururlar  .Menfaatleri uğruna her türlü kalıba sığmaya çalışırlar .Gözlerinin feri kaybolmuştur, yürekleri taşlamış ,irin tutmuştur ruhlarını şeytana sattıklarından .

Sevgiyi ,saygıyı bilmezler .İnsanların mutluluğundan  nefret ederler ,başkalarının  acı çekmesinden zevk alırlar ,kendileri mutsuz olduğu için başkalarıda olsun isterler .Her yerde mantar gibi biterler, siyaha beyaz diyen  insan görünümlü yaratıklar .  

Dünyanın en zor işide acılardan keyf alanların çoğunlukta olduğu bir dünyada ,tertemiz bozulmadan onurluca dim dik ayakta kalabilmektir .

Her türlü yozlaşmaya karşı durmak isyan değil onurdur aslında .İyilik benim kendime olan inancım.Yoksa bende biliyorum kimsenin buna değmeyeceğini .Merhametimi hiç kaybetmedim ,ama merhametim bana çok şeyler kaybettirdi bu yalan dünyada! Ama tek kaybettirmediği ise insanlığım oldu  her türlü olumsuzluğa inat .

Bu sebepten dolayı ; 

Çiçeklerin hepsini,

Hayvanların bazısını ,

İnsanların ise çok azını sever oldum. 

Yine de siz siz olun yüreğinizden sevgiyi eksik etmeyin .Nasıl olsa bedava bol bol sevin buzlaştırmayın yüreğinizi ....
Tülin ONAR / diğer yazıları
•Suyu buza çevrime! 04 00:00:00.05.2024
•İMZAM KIRMIZI  04 00:00:00.04.2024
•Araç lüks değil, ihtiyaçtır ! 06 00:00:00.03.2024
•Oyumun Karşılığını İstiyorum 14 00:00:00.02.2024
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--






logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr