HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

DEVLET ÖLDÜRMEZ , DEVLET YAŞATIR  

07.08.2024 00:00
      Gönül  isterdi sizlere eskisi gibi , gezip gördüğüm güzellikleri ,ilginç olayları yazmak isterdim .Lakin koyu bir hayvan sever olup da son günlerde ülkenin gündemine bomba gibi düşen "KANLI YASA"  ben ve benim gibi can dostlarına sevgisi olan milyonlarca kişinin pisikolojisini alt üst etti .Mama lobisi diyerek aşağılanan milyonlarca kişi gerek mamalardan gerekse tedavi masraflarından katma değeri en yüksek olarak KDV de ödüyor .Bu konuda asla görmezden gelinmemeli  .Devletin kasasına belli bir gelir sağlanmaktadır aşağılanan "MAMA LOBİCİLERİ" tarafından .

Ülkemizde ekonomi sorunu en başta gelirken ,mülteciler bir çok ilimizde kendi halkımızı sayıca geçip sorunlar yaşatırken ,kadına ,çocuğa şiddet ,tecavüz edilip hatta öldürülürken ,ülkemizin ciğerleri olan ormanlarımız kasten yakılırken ,internet erişimimiz haber alma özgürlüğümüz instagram kapatılırken  .Biz her şeyi bırakıp  sokaklarda aç susuz insanların bir çoğundan işkence gören  ,tecavüze  uğrayan ,elleri ayakları kesilip diri diri yakılan ,dövülen öldürülen yaradanın tıpkı insanları yarattığı gibi yarattıkları canları korumak yerine devlet eliyle öldürmeye çalışmak ,hele hele Müslüman bir ülkede allah inancı olan bir ülkede bunu dile getirmek bile yanlışken yasadan geçirmek akıl alacak gibi değil .Sırf biraz daha zengin olalım diyerek bir kaç devlete  yakın kişilerin "ölüme sebep olan iğneleri satmak  " için çıkardıkları bu yasayı asla ve asla kabul etmiyorum .DEVLET ÖLDÜRMEZ ,DEVLET YAŞATIR .Devletin görevi nasıl  ki halkını koruyup kollamak  ise ülkenin toprakları içinde ki börtüsünü - böceğini ,köpeğini de koruyup kollamak zorundadır DEVLET .Ayrıca ; sokak köpeklerinin arasında da bir kaçı hırçın olup saldırgan davranış gösterebilir ,tıpkı insanlarda olduğu gibi ."Köpekleri kısırlaştırmak en kolay ve en ucuz çözümdür ." Bir kaç köpek saldırgan diye ülke genelinde ki tüm köpekleri ,kedileri öldürmeye kalkmak caniliktir ,şeytanlıktır ! Kadın cinayeti işleyen erkekleri nasıl ki ,tüm erkekler ile eş değerde tutup katil gözüyle bakmıyorsak ,tüm köpekleride saldırgan diye tutamayız .Bu kanlı yasanın birilerine rant sağlamasına engel olmak için ,yüreğinde sevgi olan gencinden yaşlısına kadar MİLYONLARCA KİŞİLERİ derinden üzüp hasta etmemek için ,ülkemize olan güveni sevgiyi ,nefrete dönüştürmemek için ,sokaklarda hayvanları toplamaya gelen kişiler ile vatandaşları karşı karşıya getirip olaylar çıkarmamak için bir an önce bu kanlı yasaya dur denilmeli , bunun içinde herkesin önce elini vicdanına koyması gerekir .
Partiler gelir geçer ,vekillerin koltukları daimi değildir . Bu kanlı yasaya  kendi konumları ve koltuklarını korumak için yalakalık yapıp kim evet dediyse ve bu yasaya teklif verdiyse asla ve asla unutulmayacak ,tarih bu kişileri asla da affetmeyecek tıpkı geçmişte olduğu gibi .
    
Unutmayın ; DÜNYAMIZ SADECE  İNSANOĞLUNA  AİT DEĞİLDİR ! Bu canları yok ederek ekolojik dengeyi bozduğunuzuda bilin ! 

       Er yada geç hepimiz öleceğiz .Rabbim herkese ölümünde güzelini nasip etsin  .Lakin kimsede yaşatmadığını da yaşamadan ölmesin .Erdal Eren'in 17 yaşında yaşını büyültüp asılarak ölüm kararını veren  hakim  ne tuhaf ki yemek yerken boğularak ölmüş .İLAHİ  ADALET  İŞTE .Bunun gibi sayılması çok olaylar var .Gerek insana ,gerek hayvana kim zarar veriyorsa rabbimiz  ona  göre gerekeni yapıyor ! Avcılar ,kasaplar, katiller ,geçmişte öldürmeyi meslek edinen cellatların hiç biri normal , sıradan şekilde ölmediler ,ölmeyeceklerde . Hatta Hz muhammet in "kasaplar için 10 yıldan fazla kasaplık mesleğini yapmasın diye  sözüde var .Bakınız kuranı kerime .Avcılar içinde MAİDE SÜRESİ  96. AYET DE KARADA AVI YASAKLAMIŞTIR  .Kuranı kerimin ilk ayeti OKU dur .Okuyun türkçe ayetlerini anlayarak  derim .Müslüman olan ,Allahtan korkan ,Allah'a inanan bu kanlı yasaya da dur der .
"YARADANIN YARATIĞINI ,YARADANDAN DOLAYI SEVERİM  "Bende bu söze ilave ediyorum YÜREĞİNDE SEVGİ VE MERHAMET OLAN İNSANI  DA SEVERİM .....
Tülin ONAR / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--








logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr