HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR


SEYİTGAZİLİ HEMŞERİLERİNDEN ÜNLÜCE'YE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
25.04.2024 20:00
SEYİTGAZİLİ HEMŞERİLERİNDEN ÜNLÜCE'YE  ZİYARET
SEYİTGAZİLİ HEMŞERİLERİNDEN ÜNLÜCE'YE  ZİYARET
Ziyarete Başkan Tepe'nin yanı sıra,İlçe Başkanı Selma Sara,Seyitgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi,Murat Uygun, Büyükşehir Meclis Üyesi Tamer Günaydın,Seyitgazi Belediye Meclis Üyeleri Uygar Ünlüce,Mustafa İrfan Kara,Seydi Fidan,İlçe Gençlik kolları Başknı Gökhan Çakmak,Furkan Özmutlu katıldı. 

Tepe, Başkan Ünlüce'yi tebrik ederek hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini,sevdalı olduğu Seyitgazi'ye ve Seyitgazili heşehrilerine en güzel hizmeti götürmeye devam edeceklerini  belirtti. Ünlüce de Seyitgazi'ye yönelik yatırımların yanı sıra ortak projelerin de aralıksız süreceğini kaydederek Uğur Tepe'yi ikinci dönem başkanlığı dolayısıyla kutladı. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi sonrası çektirilen fotoğrafla tamamlandı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--






logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr