HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 MAYIS 2024, ÇARŞAMBA




BARIŞ KESKİN'DEN KURBANLIKLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Eskişehir Çınar Kasap İşletmecisi Barış Keskin, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi köşe yazarımız Hüseyin Turhan'a önemli açıklamalarda bulundu.
 
05.05.2024 03:01
BARIŞ KESKİN'DEN KURBANLIKLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
BARIŞ KESKİN'DEN KURBANLIKLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
KURBAN ALIRKEN BUNLARA DİKKAT EDİN

Sakintepe Mahallesinde kendi doğal ve açık alan çiftliklerinde yetiştirilen ve kendi ürettikleri yemlerle besledikleri kurbanlıkları müşteriye sunduklarının altını çizen Keskin, kurban alırken dikkat edilmesi gereken hususları şöyle belirtti:  "Kurbanlık hayvan seçimi için büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda farklı kriterler bulunuyor. Büyükbaş hayvanlar için pasaport ve kulaklarda küpe olması şart. Aynı zamanda hayvanın 3-5 adım yürütülerek herhangi bir topallık gibi durumunun olup olmadığı da mutlaka kontrol edilmelidir. Kurbanlık hayvanların çok zayıf ve güçsüz olmaması gerekir. Bu nedenle iyi beslenmiş olması, tüylerinin parlak, sağlıklı ve hayvanın ideal kiloda olması kurbanlık seçimde önemsenmelidir. "dedi
Kurbanlık olarak seçilecek büyükbaş hayvanların minimum 2 yaşında olması gerektiğinin altını çizen Barış Keskin "Koyun ve keçi gibi küçükbaş hayvanlarda 1 yaşının doldurulması uygundur. Yaş sınırında en önemli kriter hayvanların süt dişini dökmesidir. Dişler üzerinden yapılacak kontroller ile birlikte hayvanın süt dişlerine sahip olmaması, kurbanlık için seçilebileceğini gösterir."

BARIŞ KESKİN'DEN KURBANLIKLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

KURBAN ETLERİNİ İŞLEYEREK TESLİM EDİYORUZ.

Barış Keskin Kurban bayramında şehir dışında olan yada vakti olmayan müşterilerinin kurban kesme vekaletlerini aldıklarını,istemeleri halinde kurban etlerini bir gün dinlendirdiklerini, müşterini istediği biçimde biçimde işleyerek bayramın 2-3 veya 4.günü kemikli ve kemiksiz olarak ayrı ayrı poşetlenerek teslim ettiklerini sözlerine ekledi.

1998 'DEN BERİ SEKTÖRÜN İÇİNDEYİZ.

Önümüzdeki kurban bayramında müşteri memnuniyetini önceleyerek internet üzerinden eve teslim hizmetini başlayacaklarını belirten Keskin " bir çok müşterimizin talebi doğrultusunda önümüzdeki kurban bayramında internet üzerinden kurban etlerinin eve teslimini gerçekleştireceğiz. Bunu Eskişehir'de ilk defa uygulamaya Çınar Kasabı güvencesiyle biz koyacağız. Bizim için müşteri memnuniyeti önemli.Kendi açık doğal çiftliğimizde yetiştirdiğimiz kurbanlıklarımızın fiyatları piyasan çok daha uygundur. Bunun sebebi ise hayvanın beslendiği yemi kendimiz üretiyoruz. Buda fiyat avantajı sağlıyor.Malum hayat şartları zor. Dolayısıyla müşterilerimiz uygun fiyata kurban kesmiş oluyorlar.. Şuanda büyükbaş hayvan satışlarımız tamamlandı. Küçükbaş satışlarımız ise devam ediyor. Müşterilerimize bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. 1998 yılından beri bu sektörün içerisindeyiz Telefonla bizden kurban alan müşterilerimiz var. Bu güvene dayalı bir alış veriş." Dedi.

BARIŞ KESKİN'DEN KURBANLIKLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Kurbanlık hayvanları 8-14 aylık iken Erzurum ve Kars illerinden gidip seçerek aldıklarını sözlerine ekleyen Barış Keskin,Eskişehir'de açık besi çiftliğinde hayvanları doğal açık besi çiftliğinde büyüterek müşteriye sunduklarının altını çizdi.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--






logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr