HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 MAYIS 2024, ÇARŞAMBA




ESKİŞEHİR'DE TARIMSAL PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI

Eskişehir Tarımsal Üretim Planlama Teknik Komitesi; ilimiz Bitkisel Üretim Planının görüşülmesi gündemiyle, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kütahya Yolu Hizmet Binası toplantı salonunda toplandı.
06.05.2024 21:30
ESKİŞEHİR'DE TARIMSAL PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI
ESKİŞEHİR'DE TARIMSAL PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI

Eskişehir Vali Yardımcısı Ali Çetin Başkanlığında düzenlenen ve Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı İhsan Emiralioğlu'nun da katılım sağladığı toplantıya Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinden oluşan teknik komite üyelerinin tamamı hazır bulundu. Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı İhsan Emiralioğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı ve İlimizin 2025-2027 yıllarının bitkisel üretimi hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda tarımsal üretim planlanmasının gerekliliği, önemi ve bugüne kadar Bakanlığımızın bu konuda yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verildi.  



Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Nizamettin Çetiner tarafından teknik komite Üyelerine ilimiz Bitkisel Üretim Planı hakkında sunumun gerçekleştirildiği söz konusu toplantı kapsamında İlimizin 2025-2027 yılları arasında havza bazlı münavebe desenleri, ilimizde yetiştirilen ürünlerin üretim hedefleri ve Yönetmelik doğrultusunda yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılarak Bitkisel Üretim Planının onaylanmasına karar verildi.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--






logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr