HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 MAYIS 2024, ÇARŞAMBA




ETKİN EĞİTİM KURUMLARI ESKİŞEHİR'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

"Etkin Eğitim Kurumları yine bir yenilik yaptı ve eğitimle kahveyi bir araya getirdi. Bugün saat 13.30'da gerçekleşen açılışla gençlerin hizmetine sunulan Etkin Ders Kafe,  kahve tadında bir eğitim modeli gençleri ve velileri heyecanlandırdı.Açılışa çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.
20.04.2024 18:21
ETKİN EĞİTİM KURUMLARI ESKİŞEHİR'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
ETKİN EĞİTİM KURUMLARI ESKİŞEHİR'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ
MODEL ESKİŞEHİR'DE İLK

Klasik ders çalışma yöntemlerinden sıkılan öğrenciler için özenle hazırlanan mekanlar, öğrenci ve velilerden tam not aldı. Açılış töreninde konuşan Etkin Eğitim Kurumları Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Naci Karakuyu, bu modelin Eskişehir'de bir ilk olduğunu belirtti.

Karakuyu, kendi kendine çalışmayan öğrencilerin başarılı olamayacağını vurgulayarak, 'Öğrencilerimiz için kahve veya herhangi bir içecek çeşidiyle rahatlıkla ders çalışabilecekleri, kaliteli, sağlıklı, leziz atıştırmalıklar eşliğinde keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortam hazırladık.' dedi. '7. Nesil' olarak adlandırılan bu ders kafe ortamının öğrencilerin motivasyonuna ve başarısına katkı sunacağına inandığını dile getirdi. Öğrencilerin, muhatap öğretmenleri eşliğinde ders kafeden geç saatlere kadar yararlanabileceğini belirtti ve Etkin Ders Kafe'nin hayırlı olmasını diledi. Konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Yoğun katılımın sağlandığı kurdele kesiminin ardından öğrenci ve veliler, bu yeni nesil ders kafe ve özel dizayn edilmiş bire bir ders alanlarını gezdi. Katılımcılara açılış programında bol bol kahve ve kurabiye ikram edildi. Veli ve öğrenciler, oluşturulan ortamdan duydukları memnuniyeti dile getirdi."


ETKİN EĞİTİM KURUMLARI ESKİŞEHİR'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Son derece nezih bir çalışma ortamı sunan Ders Cafe, gece geç saatlere kadar hizmet verebilecek. Etkin Eğitim Kurumları öğrencilerinin dışında ki öğrencilerde buradan abonelik sistemiyle faydalanabilecek.Öğrencilerden sorumlu öğretmenler de Etkin Ders Cafede görev yapacak.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--






logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr