HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 MAYIS 2024, ÇARŞAMBA




ERHAN ERDEN HELALLİK İSTEDİ

31 Mart Yerel seçimlerinde Seyitgazi İlçesinden MHP ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren ve seçimi kaybeden Erhan Erden bir mesaj yayımlayarak hem teşekkür etti hemde hemşehrilerinden helallik istedi. 
02.04.2024 05:48
ERHAN ERDEN HELALLİK İSTEDİ
ERHAN ERDEN HELALLİK İSTEDİ
Çok Kıymetli Seyitgazi'li Hemşehrilerim diyerek sözlerine başlayan Erden şunları söyledi; 
"31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Milletimizin iradesi tecelli etmiş, ilçemizi 5 yıl yönetecek Belediye Başkanımız seçilmiştir.
Evvela seçimi kazanan arkadaşımı tebrik ediyor, ,başarılar diliyorum.
Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet edebilmek amacıyla çıktığım bu yolda bize destek olan, sandığa iradesini bizden yana yansıtmış kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 51 mahallemizde bu demokratik göreve katkı sunmuş bize yada başka adaya oy vermiş tüm hemşehrilerime ve ilçeme seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum.Bu Kampanya döneminde bizimle birlikte saha çalışmalarına katılan, bize inanan, her an yanımızda olan Cumhur ittifakı paydaşları AK Parti ve MHP teşkilatlarına, Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıma, gönüllü çalışma arkadaşlarıma, Bizi yalnız bırakmayan tüm gücüyle koşturan kadını, erkeği, genciyle cumhur ittifakı gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bizim için her son yeni bir başlangıçtır, ilçem için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğim.Bu süreçte bilerek ve isteyerek kimsenin kalbini kırmamaya, kimseye haksızlık etmemeye gayret gösterdim. İstemeden bilmeden bir hata yaptıysam helallik isterim.Aslolan Millettir, aslolan Seyitgazidir. Seyitgazi Ziraat Odasında Çiftçimize, üreticimize ve ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz." dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--






logo

   E-posta: bilgi(@)eskisehirdenhaber.net
Tüm hakları Eskişehirden Haber adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr